diumenge, 11 de setembre de 2011

Companys, per fi tenim la FOTO del CLUB.
Ja sé que no estem tots , péro sabem que la pròxima pot ser mes grossa.
Avui dia 11 de SETEMBRE del 2011 Diada Nacional de Catalunya, comença una aventura en la que un grup de allò més variat de amics , han fet nombrar La Ràpita en un sinfìn de ocasions en la VI edició del "Camí de Sirga " a Mora d' Ebre.
A baix teniu el enllaç per vores les fotos i si teniu algú problema per descarregar-les, no patiu ,ja que lo company Eduardo les posarà en un CD per al disfrute de tothom.
Haveu de saber que em siguts guardonats com el Club amb més participants de la marxa , amb una sèrie de regals.
Gràcies a tots els que haveu vingut i hem acompanyat als companys que participen en aquesta XALLENGER 2011 des de el principi ,pos i encara que no estigues-em al nivell que estan demostrant se veuen arropats.
També vos he de dir que estic en procés de parlar amb el responsable de les classificacions per compatibilitzar els punts de Xavi Vàzquez ja que lo podríem tenir ocupant la tercera posició absoluta a falta de dos proves.
En fí ,no allargo mes lo totxo.
Veniu a visitar el BLOG i comenteu lo que vulgues seu.
GRÀCIES A TOTS

Lo  "SECRE "
Josep


lluis està pensan si despujarse i acabar sense maillot

Rafa !!!!!! que lo bidò no te cap al portabidòns de la bici !!!!!
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fgallery%2F41257845%2F1%2FMora%2520d%2527Ebre%25202011%3Fh%3D2a9884&h=7AQBAxj7VAQDlYGhodvGUZ_uNNHXOxvNVUT2VJN0v0-sJzA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada