NOSALTRES


                                                  


El  Club BTT La Ràpita es va fundar al Gener de 2011. La idea va sorgir durant l’any 2010 durant el qual un grup de 7 amics comparteixen varies experiències sortint a practicar bicicleta de muntanya els caps de setmana tant pel nostre territori com per la resta de Catalunya i el nord de Castelló, participant a diferents marxes i pedalades populars, aquesta practica constant i la participació continuada a les diferents marxes i pedalades fa sorgir la necessitat d’estar assegurat per a disposar de mes garanties durant la practica del BTT ; D’aquí la idea i la conveniència de formalitzar un club amb tot lo que això comporta. 

Cabreres (Vic), Trencatorrompers (Villalba dels Arcs), Marxa del Auberge (Benissanet), son les primeres marxes en las que es participa sota el nom de Club BTT La Ràpita.

Un cop constituït el Club i degudament inscrit a la Federació Catalana de Ciclisme , es comença a donar difusió entre els aficionats de la bicicleta tant de muntanya com de carretera de la nostra població, augmentant el nombre de socis a tal i com va avançant l’any  .

Durant l’any 2011 el Club comença a tenir un nombre important de corredors que participen a diferents proves de BTT, començant per “La Pica “ a Picamoixons i “la Sarralenca” a Sarral, continuant amb la participació a la II edició de la Xallenger Terres del Ebre, on 4 dels nostres integrants finalitzen les set proves que conformen la Xallenger. En aquest conjunt de porves “la Xalleger Terres de l’Ebre” es on comença de debò el club a fer camí, arribant a participar en algunes de las diferents marxes fins a una trentena de socis. Aconseguint d’aquesta manera el segon lloc de la classificació general en nombre de participants totals i el tercer lloc per puntuació dels nostres esportistes. En aquest mateix any també es participa a la Marató dels Monegros en la que un grup d’uns 10 corredors aconsegueixen finalitzar la prova de 125 Km.

Els colors que varem escollir per al nostre equipatge són el color blau amb línies blanques emulant els colors de la bandera de la població y el logo del Club es una suma de la vista aèria de la punta de la banya amb la platja del trabucador  transformant-se  en un plat de bicicleta donant  així la forma de la badia amb un ciclista al seu interior.
En la actualitat , ja superem la cinquantena de socis .
Els resultats obtinguts a la Xallenger del 2011 ,fan que la organització d’aquesta prova ens convide a que ,en el cas d’organitzar alguna marxa a la nostra població, incloure-la dins del calendari de curses de la Xalenguer BTT Terres de l’Ebre 2012

Gracies a la col•laboració de la Regidoria d’ Esports del nostre Ajuntament, y la inestimable ajuda dels socis hem pogut presentar par al 2012 la 1a Camí dels Bandolers que es dura a terme el proper dia 15 de Abril .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada